Spoločnosť RIDE s. r. o., IČO: 46630554, so sídlom Podkonice 119, zapísaná v obchodnom registri vedenom Okresným súdom B. Bystrica, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 22019/S, je registrovaná na Úrade pre ochranu osobných údajov ako správca osobných údajov. Osobné údaje spracováva s výslovným súhlasom dotknutých osôb v rozsahu meno, priezvisko, pohlavie, telefónne číslo, adresa elektronickej pošty, kontaktná adresa a štát za účelom evidencie. Ochranu osobných údajov zabezpečuje podľa zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a bližšie ju definuje vo svojich obchodných podmienkach v článku III. Bezpečnosť a ochrana informácií a ochrana osobných údajov.

Zásady používania súborov cookie

Na zlepšenie našich služieb využívajú naše stránky súbory cookie.

Čo sú to súbory cookie:

Cookies sú malé súbory, ktoré ukladajú informácie vo Vašom prehliadači. Tieto súbory identifikujú špecifické informácie z predchádzajúcich návštev na webových stránkach. Osoba používateľa nie je na základe týchto informácií identifikovateľná. Cookies pomáhajú napríklad:

  • pri správnej funkčnosti našich stránok
  • pri zisťovaní, ktoré stránky a funkcie sú najčastejšie používané
  • na prispôsobenie našej ponuky Vašim požiadavkám
  • na zapamätanie prihlasovacích údajov ktoré potom nie je nutné opakovane zadávať

Používame nasledovné typy súborov cookie:

  • krátkodobé: používajú sa len dočasne a zostávajú uložené vo Vašom zariadení len do tej doby, než prehliadač zatvoríte
  • dlhodobé: zostávajú uložené vo Vašom zariadení dlhšie

Z hľadiska ich funkcie používame:

  • konverzné a sledovacie: umožňujú nám analyzovať výkon rôznych predajných kanálov
  • remarketingové: používame na ich personalizáciu obsahu reklám a ich správne zacielenie
  • analytické: pomáhajú nám zvyšovať kvalitu našich stránok
  • esenciálne: sú dôležité pre základnú funkčnosť webu

Niektoré súbory cookie môžu zhromažďovať informácie, ktoré sú následne využité tretími stranami a ktoré napr. priamo podporujú naše reklamné aktivity (tzv. „cookies tretích strán“). Podľa týchto údajov Vás však nikdy nie je možné identifikovať.

Na našich stránkach využívame nasledujúce súbory cookie:

  • AdWords – Tracking, Remarketing – 360 dní
  • Facebook – Tracking, Konverzný, Remarketing – persistent
  • Google Analytics – Analytical, Tracking, Konverzný – persistent

Odmietnutie používania súborov cookies

Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už v predvolenom nastavení. Súbory cookie je možné pomocou nastavenia Vášho webového prehliadača úplne zakázať alebo povoliť používaní len niektorých súborov cookie.